https://www.youtube.com/watch?v=5haatAfwbBA
Skil dig ud fra mængden med en

Covervideo til Facebook

Se et eksempel på en Facebook covervideo

Covervideo til Facebook

Har du, eller din virksomhed en Facebook side? Så vil en covervideo være oplagt for at skille dig ud fra mængden, og skabe blikfang. En covervideo kunne bruges til at præsentere dig selv, eller din virksomhed med flotte billeder og et fortællende budskab. Videoen kan både være med lyd, eller noget hyggeligt stemningsmusik som passer ind.

Det vil være oplagt hvis du har en restaurant og gerne vil vise den gode stemning, eller hvis du producerer et unikt produkt og øverst på jeres Facebook side kunne vise hvordan produktet bliver til. Der er mange muligheder for at lave en sjov og spændende film. Ønsker du brug af dronebilleder til covervideoen, så sender vi gerne vores professionelle drone i luften og laver smukke billeder fra oven.

Se et eksempel på min Facebookside her!

Skal jeg producere din nye covervideo til Facebook?

Jeg laver både optagelser til din nye covervideo, og jeg klipper det naturligvis sammen,
så det eneste du skal gøre er at uploade videoen til din facebook side.

Jeg hjælper også rigtig gerne med at få det hele til at virke 100% på din side!

Kontakt mig eller send en mail: kristoffer@hauervig.dk eller ring på: +45 26 29 44 27

Covervideo til Facebook

Skal jeg ringe dig op? 🙂

Send dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Så kan vi tage en snak omkring dine tanker og idéer til din næste videoproduktion.