https://www.youtube.com/watch?v=avzabVVJGEw
Se perspektiver fra helt nye højder med

Dronevideo/optagelser

Se et eksempel på en Dronevideo

Dronevideo

Med en dronevideo vil du øge kvaliteten af din film markant.

Dronevideo kan bruges som et ekstra element i din video. Her er 3 hurtige til, hvorfor du skal vælge at benytte dig af en droneoptagelser i din video:

  • Dronevideo kan give din video et nyt perspektiv fra luften
  • Du kan skabe overblik ved at benytte dig af en drone
  • Det koster en brøkdel af leje af helikopter, kraner eller store lifte

Når Hauervig Film producere dronevideo, så benytter vi kun certificeret droneoperatører. Derfor er du altid sikret at alle gældende regler og retningslinjer på området er sikkerhedsmæssigt korrekt overholdt. Derudover bliver kombinationen af en certificeret dronepilot og mine mange års erfaring med professionel produktion af video, til et kvalitetsprodukt. Du er derfor sikker på at dine optagelser er af højeste kvalitet, med det gode billede for øje.

Når vi er i luften med dronen, så går vi altid efter at fange de bedste billeder, fra den bedste vinkel i overensstemmelse med dit ønskede budskab. På den måde sikrer det dig at du altid får video optagelser som passer perfekt ind i din video så budskabet holdes. Derudover tænkes der også i bevægelser, så du ikke bare får stationære billeder.

Hos Hauervig Film kan vi lave mange forskellige droneoptagelser. Vi laver bla. video optagelser af landskaber, din virksomhed oppefra, firma events, biler med logo, og meget mere. Disse optagelser kan indgå i en videoproduktion, så kontakt os hvis du ønsker at benytte dig af droneoptagelser.

DroneSkud

Hauervig Film samarbejder med DroneSkud som leverer dygtige dronepiloter. Du er velkommen til at besøge siden for at se referencer, eller læse mere om hvad dronevideo kan bruges til.

Dronevideo

Droneoptagelser Hauervig Film
Skodborghusvej-web
TV SYD
Notmark kirke

Skal jeg ringe dig op? 🙂

Send dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Så kan vi tage en snak omkring dine tanker og idéer til din næste videoproduktion.