Hvem er Hauervig?

Hauervig Film er et nytænkende og kreativt mediebureau, der tilbyder professionelle videoproduktioner i en helt anden liga.

Hvem er Hauervig?

Fokus på den gode historie

Hauervig Film er et moderne mediebureau der har fokus på den gode historie, skæve vinkel og de flotteste billeder. Vi har specialiseret os i produktion af flotte videoer til online eksponering, på de sociale medier. Vi bringer derfor din historie til live, så de let kan deles med hele verdenen.

Vores mål er altid at producere video i høj kvalitet, som kan skabe mere værdi for dig eller din virksomhed. Vi gennemtænker-, planlægger- og udfører opgaven, så det ikke ”bare” er en video du får, men derimod noget som skaber resultater.

De typisk platforme man kan bruge en video på vil ofte være YouTube, Googl, Facebook, Vimeo osv. Vi optimere selvfølgelig videoen til den platform du vil benytte.

Historien bag

Mange års erfaring

Hauervig Film har eksisteret siden 2011, og vores team består af en håndful kreative, idérige og nytænkende fotografer og klippere, med mange års erfaring i produktion af video på det professionelle marked.

Vi er et godt mix af faguddannede og sindssygt kreative ildsjæle, der altid er klar på at give den en skalle. For os, er videoproduktion ikke blot et arbejde, men derimod en passion for det fag som vi brænder allermest for, hvilket også skinner igennem på de produkter vi leverer.

Kristoffer Hauervig Frederiksen

“Markedsføring handler ikke om de ting du laver, men de historier du fortæller.”

Hej! Mit navn er Kristoffer, og jeg har startet Hauervig Film, da jeg ønsker at formidle alt min kreativitet ud på video. Til dagligt arbejder jeg i film- og tv miljøet som fotograf og klipper. Jeg er uddannet film og TV-fotograf/klipper fra Medieskolerne i Viborg tilbage i 2015, og har siden 2010 arbejdet i det professionelle produktionsmiljø. På baggrund af min uddannelsen og mange års erfaring som fotograf og klipper på bla. DR, TV2 og TV SYD, tilbyder jeg professionelle videoproduktioner.

“Min store passion er helt klart at producere film og tv. Jeg har fået øjnene op for, hvordan historier kan bevæge folk, og hvordan billeder kan flytte holdninger.”

Christian Valbjørn

“Video er min passion”

Hej! Mit navn er Christian Valbjørn og jeg elsker at lave film! Jeg er koblet til Hauervig Film som freelancer, og er med til at formidle folks budskaber på video. Jeg har mange års erfaring i den professionelle produktionsbranche, og har produceret film til både tv og nettet, for blandt andet Telia, Ecco, Føtex, Netto, og mange flere. Jeg er meget kreativ, og tænker ofte ud af boksen når en produktion skal planlægges.

“Jeg er det man vil kalde en video-ninja. Jeg er en haj bag et kamera, og når jeg sidder ved tastaturet og klipper, så sker der magi! :-)”

Hauervig Film’s erfaring gennem tiden

7
Års

Erfaring

Med produktion af film og tv i det professionelle miljø.